Welkom

Anton ter Braak geeft U hierbij de gelegenheid om kennis te maken met zijn werk. In zijn vrije werk ligt de nadruk op een aantal hoofdthema’s . Om daarvan een indruk te krijgen kunt U de foto’s bekijken die in de menubalk vermeld staan. Naast dit vrije werk vervaardigt Anton ook werk in opdracht. Een aantal voorbeelden zijn op deze site aangegeven. In samenspraak met de opdrachtgever wordt bekeken wat er zoal mogelijk is. Luxe relatiegeschenken in de vorm van bijv. penningen en kleinplastiek behoren daarbij ook tot de mogelijkheden. Jaarlijks organiseren wij open dagen. U kunt ons ontmoeten tijdens het weekend van Pinksteren en in oktober tijdens het” Kunstmoment Diepenheim”. Voor verdere afspraken kunt U ons altijd bellen of mailen.

Telefoon: 0545 – 481464   /   06 – 10187506      

Email:  info@antonterbraak.com

Wilt u zelf een keer ervaren hoe het is om een bronzen beeld te maken dan kunt U informeren naar onze workshop die we tweemaal per jaar organiseren. In vier dagen tijd maakt U uw eigen bronzen beeld a.h.v. de cire perdue methode.

Mocht U interesse hebben in het werk van Anton en wilt U op de hoogte blijven van zijn huidige exposities, open dagen etc. dan kunt U Uw naam en adresgegevens achterlaten op ons contactformulier.

contactformulier

Reactiemogelijkheid is gesloten