Biografie

Anton ter Braak (1960) is autodidact en werkt sinds 1987 als professioneel kunstenaar. Zijn sculpturen zijn wereldwijd te vinden op exposities, bij instanties, overheden en in verschillende collecties. Vrouwen, paarden, stieren en hanen vormen de basis waarvan Anton steeds weer vertrekt. Hij herschept ze in hun oervorm en oerkracht. Compacte ranke vrouwen, forse stierentorsen en imponerende paarden en hanen. De krachtige bronzen sculpturen verbeelden de onderhuidse essentie van mens en dier. Samengebundelde energie vol vitaliteit en zinnigheid. Ook heeft hij, in zijn eigen herkenbare stijl, abstracte beelden aan zijn oeuvre toegevoegd. Deze abstracten zijn zowel constructief als plastisch van aard. Bij een groot aantal van deze werken  is de symboliek van bepaalde onderwerpen duidelijk aanwezig. ( bijv. “samenwerken”, “samenleven”, “samen de kar trekken”, etc.) Kunst kan ook een heel onderscheidend cadeau zijn voor uw zakelijke relaties. Originaliteit en herkenbaarheid waar het bedrijf voor staat zijn de criteria waaraan relatiegeschenken moeten voldoen. Hierin kan Anton u adviseren. Hij kan in opdracht, speciaal voor uw bedrijf, een relatiegeschenk ontwerpen. Hierbij schroomt hij niet om in een ander materiaal dan brons te werken. Neem vrijblijvend contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over zijn werk en bezoek aan zijn atelier, expositieruimte of beeldentuin kunt u bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.

Telefoon: 0545 – 481464   /   06 – 10187506      

Email:  info@antonterbraak.com

Indien u interesse heeft in het werk van Anton en graag op de hoogte wil blijven van zijn huidige exposities, open dagen etc. dan kunt u uw naam en adresgegevens achterlaten op ons contactformulier.

contactformulier

Reactiemogelijkheid is gesloten