fbpx

Anton ter Braak

Open dagen 2024

Op vrijdag 18 t/m zondag 21 april en van donderdag 25 t/m zondag 28 april 2024 van 11:00 t/m 17:00 uur nemen wij wederom deel als locatie aan Kunstmoment Diepenheim. Tijdens Kunstmoment Diepenheim zullen 40 locaties kunst tentoonstellen van professionele kunstenaars. Het aanbod is heel divers!

Op onze locatie tonen wij u de meest recente kunstwerken van Anton ter Braak, maar tevens ook werken van gastexposanten. Zowel de expositieruimte, het atelier als de beeldentuin is tijdens deze dagen geopend.

De gastexposanten van dit jaar op onze locatie zijn Theo Koster (schilderijen) en in samenwerking met goudsmid-juwelier “Clary” bronzen sieraden. 

Onze locatie kunt u bezoeken tijdens kunstmoment op het volgende adres: Noordijkerveldweg 20 te Neede. U bent ook van harte welkom zonder uitnodiging! 

Wij organiseren met regelmaat open dagen met wisselende gast-exposanten. Wilt u ook graag een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze open dagen? Dat kan! Via het formulier onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor onze mailinglist, wij zorgen dan dat er voorafgaand aan deze open dagen een uitnodiging bij u in de brievenbus wordt bezorgd. 

Wij heten u van harte welkom!  

Circle 3

Persoonlijke uitnodiging ontvangen?

It's lonely at the top H. 24 x Br. 5,5 cm